Viaköp Trädgård

Viaköp Trädgård, Plantskola & Deco-butik.

Viaköp Trädgård & Plantskola & Deco-Butik ingår i BMT i Skåne AB 2012 öppnade vi plantskolan. *Den lilla plantskolan med de stora plantorna* 2021 är det 9:e säsongen med LÅGA priser.

Viaköp Plantskola odlar alla perenner, träd o buskar, själv.

Plantskolan har ett lite udda växtsortiment, med blandannat, perenner, klematis, vildpioner från Kina likaså rodedendron o en mängd gräs. Plantorna är i huvudsak plantade i xl-krukor i egen odling, mycket av sortimentet är vi ensamma om i Sverige enl. Alnarps utsago.

Försäljning o odling av växter;

Vi har låga priser året om och då ingen rea, utan vi satsar på kvalité, vid försäljning av kvalitéväxter, som är friska när de lämnar plantskolan har vi inget återköp av och därmed ingen återbetalning,

Vid felköp av växter, har vi ingen bytesrätt i vissa fall kan man få 50% tillgodokvitto om växten ej har varit planterad o är kvar i krukan, vid uppvisning av kvitto, högst en dag gammalt. OBS, plantskolan har inge växtgaranti.

Vi garanterar att växterna håller hög kvalité vi försäljningstillfället. 

PLANTSKOLAN & DECO-BUTIKENS öppettider f.o.m. den 29 mars lika plantskolan.

 

Måndag-fredag 10-18  lördag o Söndag +röda dagar 10-15 tillsvidare, meddelar här när vi stänger för säsongen den 28/11 2021 Välkomna.

Har ni frågor gå då in på kontaktsidan o maila, även bokning av trädgårdsvisning, rådgivning samt hemleverans.

Plantskolechef Worachon *Chon* Yamdee Andersson är ansvarig för plantor o sortiment. Maila eller ring om ni undrar något, finns på kontaktsidan